Fudbal

Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko!

Komentari

Autor: Euronews

20/10/2023

-

22:28

Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nastavio je Partizan pobedničku seriju u Superligi Srbije. Ekipa Igora Duljaja pokazala je da reprezentativna pauza nije ostavila traga na njihovu formu. Zahvaljujući boljoj igri u drugom delu drugog poluvremena, pobedila je Spartak 3:0 u Subotici.

Nakon susreta utakmicu su analizirali oba trenera. Prvi je pred kamere TV Arene sport stao Igor Duljaj, koji je pobedu u Subotici posvetio kolegi Saši Tomiću. Ali, je imao i šta da kaže o stanju u klubu...

"Prvo bih želeo da posvetim ovu pobedu kolegi Saši Tomić kome je žene danas preminula. Sa druge strane zahvalio bih se svim akterima meča, bilo je zaista fer i korektno. Ja moram da kažem, da ovi momci igraju i treniraju, a ja treba da razmišljam da li će da ih izbace iz stana i da li će primiti platu. Ne mogu da im pričam da je trava zelena, a nebo plavo. Ako ima neku neku ideju neka kaže, ja ne mogu da razmišljam više da li igrači imaju da kupe mleko deci", rekao je Duljaj.

Potom je utiske analizirao trener Subotičana Aleksandar Keržakov.

"Da smo iskoristili šansu u drugom poluvremenu, meč bi pošao u drugom smeru,. Jedna šansa je odlučila. Igrali smo dobro i taktički dobro pripremljeni. Do njihovog prvog gola smo sve držali pod kontrolom".

 

Komentari (1)

Predrag

21.10.2023 14:55

Brate, volim te zbog iskrenosti, oni te razumeju i zato daju i vise od moguceg, dace Bog da se nesto sredi, da se privatizujemo, pa posle neka željani, pomoc drzave. Svaka cast za ucinjeno do sada u ovakvim okolnostima. Napred Partizan.

Sport