Fudbal

Problem za Srbiju i selektora Stojkovića: Sergej Milinković-Savić zbog povrede van terena od dve do šest nedelja?

Komentari

Autor: Tanjug

06/11/2023

-

13:13

Problem za Srbiju i selektora Stojkovića: Sergej Milinković-Savić zbog povrede van terena od dve do šest nedelja?
Problem za Srbiju i selektora Stojkovića: Sergej Milinković-Savić zbog povrede van terena od dve do šest nedelja? - Copyright Twitter/Al Hilal

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Al Hilala i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odsustvovaće van terena od dve do šest nedalja zbog povrede kolena, prenosi Saudigazeta, što je potencijalni problem za selektora Srbije Dragana Stojkovića koji ga neće imati na poslednjem novembarskom okupljanju i duel sa Bugarskom 19. novembra.

Milinković-Savić se povredio pre tri dana na meču 12. kola Profesionalne lige Saudijske Arabije protiv Al Fateha. Al Hilal je saopštio da je srpski as u nedelju bio na pregledima na magnetnoj rezonanci kako bi se utvrdio stepen povrede i dužina odsustva sa terena srpskog reprezentativca.

Lokalni list "Al Rijadija" je naveo da će detalji o povredi fudbalera Al Hilala biti poznati posle detaljnog lekarskog izveštaja, koji će biti objavljen narednih dana. Milinković-Savić zbog povrede kolena neće igrati za Al Hilal na današnjem meču protiv Mumbaj Sitija u azijskoj Ligi šampiona. Šteta za Sergeja jer se nalazi u sjajnoj formi, bio je proglašen za igrača meseca oktobra u PRO ligi Saudijske Arabije.

 

 

Ako se vest ispostavi kao definitivna, Sergej bi propustio i naredna dva meča reprezentacije Srbije protiv Belgije i Bugarske. Srbija će 15. novembra u Briselu igrati prijateljsku utakmicu sa Belgijom, a četiri dana kasnije sastaće se sa Bugarskom u poslednjem meču kvalifikacija za EP 2024 i matematički je potreban bod za plasman u Nemačku.

Komentari (0)

Sport