Fudbal

FSS ubedio UEFA, suspenzija delimično ukinuta: Meč Srbije i Bugarske može da gleda 2.000 odraslih navijača

Komentari

Autor: Euronews

15/11/2023

-

19:57

FSS ubedio UEFA, suspenzija delimično ukinuta: Meč Srbije i Bugarske može da gleda 2.000 odraslih navijača
FSS ubedio UEFA, suspenzija delimično ukinuta: Meč Srbije i Bugarske može da gleda 2.000 odraslih navijača - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) delimično je usvojila žalbu Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pa će na utakmici protiv Bugarske biti otvorena zapadna tribina, plus deca do 14 godine na ostalim delovima stadiona "Dubočica" u Leskovcu.

Ova informacija potvrđena je Tanjugu u FSS, što znači da će, sem dece, na tribinama biti 2.000 navijača i pružiti podršku timu selektora Dragana Stojkovića u poslednjem meču kvalifikacija za EURO.

Ujedno, potvrđeno je da će stadion biti pun jer su kapaciteti preostale tri tribine popunjeni. U Leskovac stižu deca iz Škola fudbala širom Srbije, ali i regiona, odnosno Republike Srpske i Crne Gore.

UEFA je prethodno zbog incidenata protiv Crne Gore kaznila Srbiju sa jednom utakmicom bez navijača i novčano sa 89.250 evra. Ipak, i novčana kazna je smanjena, pa će FSS morati da plati "samo" 50.000 evra. Utakmica između Srbije i Bugarske igra se u nedelju od 15 sati.

Utakmica između Srbije i Bugarske igra se u nedelju od 15 sati.

Komentari (0)

Sport