Fudbal

Partizan otvara kapije stadiona za sve navijače na meču sa TSC-om

Komentari

Autor: Tanjug

22/11/2023

-

14:48

Partizan otvara kapije stadiona za sve navijače na meču sa TSC-om
Partizan otvara kapije stadiona za sve navijače na meču sa TSC-om - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meču 16. kola Mozzart bet Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, koji će biti odigran u subotu, 25. novembra od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium).

U saopštenju se dodaje da će svi gledaoci morati da imaju svoje besplatne ulaznice, koje se od sutra mogu preuzeti u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu.

"Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice. Na dan utakmice preuzimanje ulaznica biće isključivo na blagajnama stadiona Partizana. Sezonske ulaznice Partizana za sezonu 2023/2024. važiće i za ovu utakmicu", navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je trenutno prvi na tabeli SLS sa 40 bodova, dok je TSC treći sa 26. U prvom kolu SLS, koje je odigrano 29. jula, TSC i Partizan odigrali su u Bačkoj Topoli bez pobednika, 3:3. Ovo je bio jedini remi "crno-belih" u dosadašnjem delu sezone u SLS.

Komentari (0)

Sport