Fudbal

Žarko Lazetić pred Partizan: Šta reći za tim koji ima 13 uzastopnih pobeda

Komentari

Autor: Tanjug

24/11/2023

-

13:37 >> 13:38

Žarko Lazetić pred Partizan: Šta reći za tim koji ima 13 uzastopnih pobeda
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije da je utakmica protiv Partizana u ovom momentu najveći izazov za svaku ekipu u zemlji. Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu 25. novembra od 18.30 (Arena 1 Premium) časova gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 16. kola Superlige Srbije.

"Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći mogući izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo. Činjenica je da mi najteže utakmice doživljavamo kao najveću priliku", izjavio je Lazetić.

Dodaje da je svima u klubu prijalo što su imali dva slobodna dana i vreme za treninge i analize prethodnog perioda.

"Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedimo. Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremim i za ovu i za predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou", dodao je Lazetić.

Odbrambeni igrač TSC-a Nemanja Petrović je istakao da smatra kako je Partizan najveći klub na ovim prostorima.

"Rezultati pokazuju da su najbolja ekipa u našem prvenstvu. Mi smo protiv njih odigrali nerešeno, a potom imaju 13 vezanih pobeda, plus onu u Kupu, a to nije lako napraviti. U sjajnoj su formi i ova utakmica nas posebno motiviše. Siguran sam da će u Humskoj biti prava fudbalska atmosfera i da će utakmica biti dobra", rekao je Petrović.

Mozzart Bet Superliga, 16. kolo

petak

IMT - Spartak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

subota

Radnik - Mladost 14.00 (TV Arena sport 3)
Vojvodina - Crvena zvezda 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Partizan - TSC 18.30 (TV Arena 1 Premium)

nedelja

Radniči 1923 - Novi Pazar 13.00 (TV Arena sport 2)
Javor - Voždovac 15.00 (TV Arena sport 10)
Radnički Niš - Čukarički 15.00 (TV Arena sport 7)
Železničar - Napredak 18.30 (T Arena spsort 4)

 

Standings provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Sport