Fudbal

Crvena zvezda krenula u Švajcarsku: Barak Bahar na put poveo 25 igrača

Komentari

Autor: Euronews

27/11/2023

-

14:19

Crvena zvezda krenula u Švajcarsku: Barak Bahar na put poveo 25 igrača
Crvena zvezda krenula u Švajcarsku: Barak Bahar na put poveo 25 igrača - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar poveo je 25 fudbalera u Bern na meč petog kola grupe G Lige šampiona protiv ekipe Jang Bojsa koji je na programu u utorak u Švajcarskoj (21, TV Arena 1 Premium).

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Bern, a na spisku putnika se nalaze: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Meč u Švajcarskoj biće odlučujući u borbi za treće mesto u grupi G Lige šampiona, budući da nakon četiri odigrana kola obe ekipe imaju po samo jedna osvojen bod i to iz međusobnog duela na stadionu "Rajko Mitić".

Imajući u vidu da Crvena zvezda trenutno ima gol razliku "minus pet", a švajcarski tim "minus sedam", crveno-belima odgpovara i remi na ovom susretu, uz pretpostavku da u poslednjem kolu protiv Mančester sitija ne budu izgubili ubedljivije nego Jang bojs od Lajpciga.

Komentari (0)

Sport