Fudbal

Crvena zvezda u Bernu se bori za još jedno evropsko proleće

Komentari

Autor: Euronews

28/11/2023

-

13:14

Crvena zvezda u Bernu se bori za još jedno evropsko proleće
Crvena zvezda u Bernu se bori za još jedno evropsko proleće - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Imaće fudbaleri Crvene zezde 90 minuta protiv Jang bojsa u Bernu (21, TV Arena 1 Premium) da dokažu da imaju kvalitet za još jedno evropsko proleće u Evropi.

Igračima trenera Baraka Bahara pobeda bi garantovala treće mesto u grupi G Lige šampiona, odnonso automatski nastavak takmičenja u Ligi Evrope na proleće naredne godine, a kako trenutno stoje stvari, to bi im doneo i osvojen bod u Švajcarskoj.

Međutim, najboji srpski tim želi da ostvari prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Svi znaju da nas očekuje važna utakmica, za obe ekipe, jer se direktno borimo za treće mesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bismo ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs, reč je o dobroj ekipi. Pre svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", rekao je Zvezdin trener Barak Bahar na konferenciji za medije u Bernu.

Crveno-beli će i ovoga puta imati veliku podršku sa tribina, baš kao što je to bio slučaj u Lajpcigu, a upravo bi to mogla da bude velika prednost Crvene zvezde protiv tima kojem ne ide baš najbolje u poslednjej vreme u švajcarskom šampionatu.

Liga šampiona, 5, kolo

Utorak

Multirenos 21.00 (TV Arena sport 1)

grupa E

Lacio - Seltik 18.45 (TV Arena 2 Premium)
Fejenord - Atletiko Madrid 21.00 (TV Arena sport 2)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport