Fudbal

Bibars Natho analizirao meč protiv Grafičara: Nije bilo lako, vreme hladno, lopta teška

Komentari

Autor: Euronews

08/12/2023

-

11:09

Bibars Natho analizirao meč protiv Grafičara: Nije bilo lako, vreme hladno, lopta teška
Bibars Natho analizirao meč protiv Grafičara: Nije bilo lako, vreme hladno, lopta teška - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Posle grčevite borbe, dosta muke i jedanaesteraca, fudbaleri Partizana savladali su Grafičar i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije. Regularni deo utakmice u Humskoj završen je 1:1, da bi crno-beli potom bili bolji nakon izvođenja penala, rezultatom 6:5.

Posle utakmice, utiske za klupski sajt, sumirao fudbaler Partizana Bibars Natho, koji je govorio o prvencu Dušana Jovanovića, penal seriji, kao i o samom susretu sa mladom ekipom Grafičara.

Najpre, o prvencu mladog Dušana Jovanovića.

"Video sam da je u poslednjoj utakmici za omladinsku selekciju Partizana, protiv ekipe Šerifa, postigao dva gola i imao asistenciju. Zaslužuje sve ovo i još više minuta na terenu i srećan sam zbog njega. Mnogi mlađi igrači mogu da uče od njega. Sada su mladi, ali u budućnosti, ako ne iskoriste priliku, izgubiće je. Moraju da budu gladni pobeda u svakom trenutku i da daju 100% sebe, kao ovaj dečko. Srećan sam zbog njega i zaista zaslužuje to", rekao je Natho.

Nije bilo lako protiv Grafičara, vreme hladno, lopta teška...

"Bilo je teško. Vremenski uslovi su bili nepovoljni, vreme hladno, lopta teška. Trebali smo da krenemo jače u ofanzivu. Na kraju smo dosli do penala, ali je dobro što imamo taj kvalitet u šutiranju  i postizanju istih. Treba da izvučemo  pouke iz utakmice", rekao je Izraelac i potom objasnio zašto crno-beli nisu zaista krenuli ofanzivnije na gol protivnika.

"Mislim da smo imali nekoliko šansi u prvom poluvremenu. Imali smo i dovoljno vremena da stvorimo šanse, ali smo neke i propustili. U fudbalu, ako ne postigneš gol, možeš postići u drugom poluvremenu, u napadu ili kontranapadu - gde je onda sve teže", zaključio je as Partizana.

Crno-beli u ponedeljak gostuju ekipi Radničkog iz Niša u 18. kolu Mozzartbet Super lige Srbije.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport