Fudbal

Erling Haland i Žeremi Doku ne igraju za Siti protiv Crvene zvezde

Komentari

Autor: Euronews

11/12/2023

-

11:47

Erling Haland i Žeremi Doku ne igraju za Siti protiv Crvene zvezde
Erling Haland - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Mančester siti je prekinuo niz neuspeha i u ne tako kvalitetnoj igri pobedio je Luton u Premijer ligi pred sutrašnji popodnevni dolazak u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi u poslednjem golu grupe "G" UEFA Lige šampiona (sreda, 18.45, TV Arena 1 Premium).

Meč na stadionu "Rajko Mitić" neće uticati na ishod grupne faze, ali crveno-beli će protiv aktulenog titulara UEFA Lige šampiona tražiti pozitivan rezultat, pogotovo što u Beograd sigurno neće doći Elring Haland, Žeremi Doku i od starta sezone povređeni Kevin de Brujne. Oni su povređeni i pitanje je hoće li se oporaviti u narednih desetak dana kada Siti očekuje SP za klubove.

"Nadam se da će Haland i Doku biti spremni do mečeva u Saudijskoj Arabiji. Iz dana u dan pratićemo njihovu zdravstvenu situaciju. Haland je jedva hodao dan posle duela sa Aston Vilom, oseća se bolje, ali ne može na teren. Sa Dokuom takođe moramo da budemo strpljivi. Ne znam kada će biti spreman, možda za sedam do 10 dana", istakao je menadžer Sitija Pep Gvardiola.

 

 

Što se tiče De Brujnea, on je već počeo individualno da trenira, ali nije ralno da izađe na teren pre januara naredne godine. Odnosno, povratak je planiran tek posle januarske pauze.

Dobra vest za Gvardiolu je oporavak Džona Stounsa koji bi možda mogao da dobije i neku minutažu u Beogradu, ako Španac proceni da je potpuno fit. Ekspedicija Sitija dolazi u utorak popodne u Beograd, konferencija Pepa Gvarediole zakazana je za 19.40 časova, a iz Zvezde su najavili da Englezi neće trenirati na "Marakani", što je postalo uobičajeno za klub evropskih prvaka.

Komentari (0)

Sport