Fudbal

Uzbuđenje među navijačima: Vladan Milojević u 13.00 časova i zvanično postaje novi trener Zvezde

Komentari

Autor: Euronews

22/12/2023

-

11:11

Uzbuđenje među navijačima: Vladan Milojević u 13.00 časova i zvanično postaje novi trener Zvezde
Uzbuđenje među navijačima: Vladan Milojević u 13.00 časova i zvanično postaje novi trener Zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Crvena zvezda i Vladan Milojević lako su se dogovorili da se trofejni trener vrati na stadion "Rajko Mitić", a njegova promocija biće upriličena u 13.00 časova na stadionu u Ljutice Bogdana.

Crveno-beli su pod vođstvom odličnog stručnjaka dva puta izborili plasman u Ligu šampiona i osvajali nacionalni šampionat i Kup, pa u redovima jesenjeg vicešampiona Mozzart Bet Superlige veruju da će i drugi mandat biti uspešan kao što je to bio i onaj prethodni.

"Vladan Milojević je sigurno bolji i iskusniji trener u odnosu na 2017. godinu kada je prvi put seo na klupu Crvene zvezde. Od njega očekujemo mnogo, avon je dokazao od 2017. do 2019. godine da pravi rezultat sa manje kvaliteta na terenu, nego što danas ima na raspolaganju. Milojević mora da bude šampion Srbije, moramo da budemo konkurentni u Evropi. Naravno, pred njim je zadatak afirmacija mladih igrača", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić nakon što je javnosti saopštio da Barak Bahar više nije trener crveno-belih.

Od Vladana Milojevića se očekuje da tokom zimske pauze u Mozzart Bet Superligi napravi tim po svojoj volji, spremi ekipu za nastavak prevnstva i osvoji novu šampionsku titulu, za koju je Zvezdan Terzić sigran da će završiti na "Marakani".

Zajedno sa novim-starim šefom stručnog štaba u Crveu zvezdu će doći i njegov dugogodišnji saradnik Nebojša Milošević, koji je zajedno sa njim radio i u kiparskom Apolonu.

Komentari (0)

Sport