Fudbal

Novi angažman Zorana Milinkovića: Bivši trener Partizana na klupi banjalučkog Borca

Komentari

Autor: Euronews

01/08/2021

-

20:36

Novi angažman Zorana Milinkovića: Bivši trener Partizana na klupi banjalučkog Borca
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski stručnjak, Zoran Milinković, novi je šef stručnog štaba banjalučkog Borca.

''Najpre bih iskoristio priliku da Borcu, stručnom štabu na čelu sa Markom Maksimovićem, svim igračima, navijačima, ljudima iz kluba, od srca čestitam osvajanje prošlosezonske titule, zaista jedan sjajan rezultat. Nastupi u Evropi su sigurno ispunili srca svih Borčevih navijača. Dobiti priliku da vodite šampiona jedne zemlje nije beznačajna stvar. Ambicije su velike, vi dobro poznajete moju karijeru. Jesam trener sa visokim ambicijama, „takmičarac“ i jednostavno, poklopile su se ambicije. Zaista se radujem pozivu, velika mi je čast i verujem da mogu da odgovorim zahtevima ovog puta u daleko boljim uslovima. Pomno sam pratio sve što se u protekle četiri godine dešavalo u klubu. Ekipa je kvalitetna, to su dokazali osvajanjem titule. Želim da kažem da su sami podigli lestvicu visoko i biće sigurno zahtevno odbranititi titulu, ali ne i nedostižno. Ovo je moj treći dolazak u Banjaluku i neka bude po onoj narodnoj – treći put i Bog pomaže'', rekao je Milinković.

Prethodni angažman imao je u Kolubari, sa kojom je obezbedio ulazak u Superligu Srbije, posle čega je napustio mesto šefa stručnog štaba.

Tokom trenerske karijere vodio je Obilić, BSK Borču, Kolubaru, Srem, Spartak Suboticu, Vojvodinu, OFK Beograd, Aris, Voždovac, Partizan, Anortozis, Rad i banjalučki Borac.

Komentari (0)

Sport