Fudbal

Srđan Jovanović sudi meč osmine finala Lige šampiona između PSV-a i Dortmunda

Komentari

Autor: Euronews

18/02/2024

-

12:21

Srđan Jovanović sudi meč osmine finala Lige šampiona između PSV-a i Dortmunda
Srđan Jovanović sudi meč osmine finala Lige šampiona između PSV-a i Dortmunda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji srpski fudbalski sudija, Srđan Jovanović dobio je još jedno veliko priznanje od UEFA koja ga je delegirala da deli pravdu na utakmici osmine finala Lige šampiona između PSV Ajndhovena i Borusije Dortmund.

Kako je objavljeno na sajtu Evropske fudbalske unije, Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je za četvrtog sudiju određen Novak Simović.

Pored njih četvorice među sudijama će se naći i Slovenac Nejc Kajtazović, kao i Ivan Bebek iz Hrvatske koji su određeni da budu u VAR sobi i analiziraju potencijalne sporne situacije.

Utakmica osmine finala Lige šampiona između holandskog i nemačkog predstavnika na programu je u utorak, 20. februara od 21.00 čas uz direktan prenos na TV Arena sport.

Biće top 13. put u karijeri najboljeg srpskog arbitra da dobija priliku da sudi na mečevima elitnog evropskog takmičenja, a Jovanovć je ove sezone već delio pravdu na utakmici Lige šampiona.

Bilo je to 3. oktobra minule godine kada su se u Nemačkoj sastali Union Berlin i Braga, i taj meč je završen pobedom portugalskog tima 3:2, a srpski arbitar je pokazao šest žutih kartona.

Inače, odmah nakon tog susreta Jovanović odlazi na Kipar gde će već u sredu, 21. februara deliti pravdu na meču tamošnjeg Kupa između Apolona i AEL-a.

Komentari (0)

Sport