Fudbal

Dogovor postignut: Kiljian Mbape od 1. jula postaje fudbaler Real Madrida

Komentari

Autor: Euronews

19/02/2024

-

09:47

Dogovor postignut: Kiljian Mbape od 1. jula postaje fudbaler Real Madrida
Dogovor postignut: Kiljian Mbape od 1. jula postaje fudbaler Real Madrida - Copyright Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

veličina teksta

Aa Aa

Izgleda da je jedna od najdužih saga u istoriji svetskog fudbala konačno dobila epilog kakav se očekivao - Kilijan Mbape je potpisao ugvoor sa Real Madridom.

Istina, zvanične potvrde ove informacije za sada nema , ali vodeći francuski i španski mediji tvrde da je posao završen i da je reprezentativac "trikolora" postigao dogovor da u Madridu ostane do 2029. godine.

Mbape u Španiju dolazi kao slobodan igrač, budući da mu na leto ističe ugovor sa PSŽ-om, a jegova zvanično predstavljanje kao novog igrača najtrofejnijeg kluba u Ligi šampiona zakazana je za 1. jul na stadionu "Santjago Bernabeu".

Odavno je bilo poznato da sjajni fudbaler neće produžiti ugovor sa "svecima" i da će ovog leta napusttii "Park prinčeva", a pregovori sa Real Madridom traju od januara kada je Mbape ušao u poslednjih šest meseci ugovora i bio slobodan da pregovara sa kim hoće.

Real bi sa Mbapeom u ekipi trebalo, ne samo da poboljša kvalitet na terenu, već i da dobije na marketinškom planu, jer je Francuz jedan od najboljih sportista današnjic ei gde god se pojavi privlači ogromnu pažnju.

Komentari (0)

Sport