Fudbal

Igor Duljaj pohvalio igrače Partizana: Oni su heroji, neću da komentarišem suđenje

Komentari

Autor: Euronews

09/03/2024

-

20:33

Igor Duljaj pohvalio igrače Partizana: Oni su heroji, neću da komentarišem suđenje
Igor Duljaj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Osvojeni bod u 172. večitom derbiju je veliki uspeh za igrače Partizana i prvotimci kluba iz Humske su heroji, smatra trener aktuelnog lidera na tabeli Mozzart Bet Superlige, Igor Duljaj.

Šef stručnog štaba crno-belih je to rekao na uobičajenoj konferenciji za medije na kojoj je istrako da su navijači mogli da uživaju na ovom susretu.

"Derbi je bio sjajan, mislim da su navijači imali šta da vide i ja čestitam mojim igračima na osvojenom bodu. Oni su za mene heroji, jer nekoliko njih je odigrali današnji meč bez pravog treninga. Mi smo postigli dva gola iz igre, a to nije ni malo lako, dok je Crvena zvezda dala odlične golove posle prekida", rekao je Duljaj koji nije želeo da komentariše suđenje:

"Od kada sam došao u Partizan moj stav je da ne komentarišem suđenje i to se neće promeniti. Mislim da su najbolji akteri na ovom meču svakako bili igrači i navijači oba tima, koji su upriličili ovaj ambijent."

Jedno od pitanja je bio i verbalni sukob koji je imao sa nekim tokom drugog dela meča, ali je Duljaj rekao da u pitanju nije bio niko iz Crvene zvezde.

"Ne, nije to bilo ništa ozbiljno. Ne znam ko je bio, da li spiker ili tako nešto, ali nije važno Sa svima iz Crvene zvezde sam se pozdravio i sve je bilo bez ikakvih problema", rekao je Duljaj.

Komentari (0)

Sport