Fudbal

Lazar Samardžić: Bio sam blizu potpisa za Inter

Komentari

Autor: Euronews

30/03/2024

-

16:04

Lazar Samardžić: Bio sam blizu potpisa za Inter
Lazar Samardžić - Copyright Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

veličina teksta

Aa Aa

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić bio je u minulom prelaznom roku na meti mnogih evropskih klubova, međšutim na kraju je ostao u Udinezeu. 

Za potpis su se utrkivali mnogi italijanski klubovi, ali su na kraju svi dugo najavljivani transferi propali. Imao je Samardžić i ponuda iz drugih velikih liga, međutim do trasnsfera nije došlo. Razvojem događaja u prelaznom roku iznenađen je i sam igrač, koji je u razgovoru za italijansku Republiku govorio o tome.

“Bio sam blizu Intera i onda se nešto desilo, ali ništa ozbiljno. Propušteno je zbog uloge mog oca (menadžer). Ne želim da se vraćam na tu temu. Ja sam taj koji je izabrao da radi sa ocem, nije on sam sebe predložio. I dobro sam postupio sa tehničke i ugovorne tačke gledišta, prijatelj advokat, mu pomaže”, rekao je Samradžić.

Reprezentativac Srbije demantovao je navode da je bio blizu Napolija i osvrnuo se ukratko na spekulacije o potencijalnom odlasku u Juventus.

“Ne znam ništa o ovome. Ipak, nije vreme da razmišljamo o budućnosti, sada moramo da se spasavamo sa Udinezeom, pa ćemo videti”, zaključio je Samardžić.

 

Komentari (0)

Sport