Fudbal

Stanković pred revanš sa Šerifom: Očekujem dobru utakmicu, spremni smo i za penale

Komentari

Autor: Euronews

09/08/2021

-

19:39 >> 19:41

Stanković pred revanš sa Šerifom: Očekujem dobru utakmicu, spremni smo i za penale
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 19 časova gostovati ekipi Šerifa iz Moldavije u okviru revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Uoči tog duela na konferenciji za medije govorio je trener šampiona Srbije, Dejan Stanković.

Strateg crveno-belih izjavio je da bi igra njegovog tima kao protiv Kairata u Beogradu bila dovoljna za plasman u plej-of rundu elitnog takmičenja.

"Fudbal je čudna i nepredvidiva igra, ali neka bude pristup ovoj utakmici kao protiv Kairata i imaćemo velike šanse da prođemo dalje."

On je potom izjavio da ne očekuje veliku promenu u igri evropskog rivala.

"Vratio im se Luvarnor, pa će eventualno biti neke promene u napadu. Videli smo da je igrao poluvreme u prvenstvu, možda će napraviti još jednu izmenu u veznom redu, ali verujem da će struktura tima i način igre biti slični", poručio je Stanković pa se onda osvrnuo i na status svojih igrača u revanšu.

"Svi su dobro, Dioni nije imao nikakav problem, odmorio je isto kao i par igrača u prethodnom meču. Osim Pavkova i Babića koji nisu u stanju da zaigraju protiv Šerifa, svi ostali su stopostotno zdravi."

Trener Crvene zvezde rekao je da je njegova ekipa spremna i za penale.

"I za 90, 120 minuta i penale. Lepa lutrija su penal, potrebna je hladna glava i veliko srce i ništa drugo", zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Sport