Fudbal

Endiaje doneo novu titulu Crvenoj zvezdi i jedva čeka šampionsku žurku: Da dobijemo sve mečeve, pa da proslavimo

Komentari

Autor: Euronews

03/05/2024

-

12:49

Endiaje doneo novu titulu Crvenoj zvezdi i jedva čeka šampionsku žurku: Da dobijemo sve mečeve, pa da proslavimo
Šerif Endiaje - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

U trenutku kada je Šerif Endiaje zakucao odbitak u mrežu TSC-a njegova Crvena zvezda postala je sedmi put u nizu, odnosno čak 35. put u klupskoj istoriji, prvak države. Kako crveno-beli nisu ništa prepuštali slučaju posle tog udarca Senegalca mogli su 20-ak minuta kasnije da počnu s proslavom titule, mada je ona glavna rezervisana za kraj sezone.

Dugonogi golgeter, naravno, ne krije ponos zbog toga što je baš on otvorio slavljenički šampanjac, ali u isto vreme priznaje da mu na srcu više leži pogodak postignut u jednom od mečeva sa Partizanom. 

"Drago mi je i zbog gola, ali mislim da Rodić i ja treba da ga podelimo. Ipak, i dalje mi je onaj protiv večitog rivala kada sam "bocnuo" loptu najdraži", kaže Endiaje. 

Jedan od najjajčih ofanzivnih aduta trenera Vladana Milojevića jedva čeka "pravu" šampionsku žurku, pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić", uz poznatu koreografiju "delija". 

"Veoma sam srećan zbog osvajanja titule, neverovatan je osećaj! Zaista smo svi euforični. Veoma sam uzbuđen zbog proslave titule. Čuo sam od saigrača da to uvek bude neverovatno dobro. Biće sjajna atmosfera, svi znamo kako to prave Zvezdini navijači. Zaista ne mogu da dočekam proslavu, ali do tad moramo do pobedimo sve utakmice", završio je priču Endiaje u iščekivanju 25. maja.

Komentari (0)

Sport