Fudbal

Stanojević, Jojić i Stevanović nakon pobede nad Sočijem: Protivnik je bio kvalitetan, ali zaslužili smo prolaz

Komentari

Autor: Euronews

13/08/2021

-

00:07

Stanojević, Jojić i Stevanović nakon pobede nad Sočijem: Protivnik je bio kvalitetan, ali zaslužili smo prolaz
Stanojević, Jojić i Stevanović nakon pobede nad Sočijem: Protivnik je bio kvalitetan, ali zaslužili smo prolaz - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija pobedivši ekipu Sočija nakon boljeg izvođenja penala.

Po samom završetku utakmice, Aleksandar Stanojević je dao izjavu za TV Arena Sport:

''Mislim da su momci pokazali sjajan karakter, publika nas je nosila dali smo poslednji atom snage videli ste kakva je iskusna ekipa Socija, pokazali smo karakter i srecni smo sto smo pobedili. Imali su dve tri situacije i dali dva gol, što dovoljno pokazuje koliko su kvalitetni'', rekao je trener crno-belih, a potom odgovorio na pitanje o izostanku Danila Pantića:

''Danilo Pantić se u poslednjem minutu zagrevanja povredio i rekao da ne moze da igra''.

Strelac prvog gola, Miloš Jojić, se zahvalio publici i potom prokomentarisao samu utakmicu:

''Dominirali smo tokom cele utakmice, falilo je da budemo odlucniji u zavrcnici. Postigli smo taj gol u 90. minutu i na kraju smo zasluzeni slavili'', rekao je iskusni vezista.

Nemanja Stevanović je ušao u igru u 110. minutu kako bi branio tokom jedanaesteraca, što se ispostavilo kao fenomenalna odluka:

''Presrećan sam i drago mi je da me je trener ubacio. Odužio sam mu se na pravi način. Navijači su nam dali snagu da se vratimo. Soči je odlična ekipa, ali idemo dalje. Ostalo nam je još jedno kolo da se plasiramo u Ligu konferencija. Nisam se bojao kada sam ušao, verovao sam u sebe, verovao sam u prolaz. Prija mi podrška navijača i to što su prepoznali da ginem za klub i da sam uvek tu za ekipu. Ja sam vojnik Partizana i ostaću ovde do kraja karijere'', istakao je emotivni Stevanović.

Komentari (0)

Sport