Fudbal

Poruka FSS navijačima Srbije: Na stadionu samo zvanične zastave Republike Srbije i Saveza

Komentari

Autor: Euronews

16/06/2024

-

11:47

Poruka FSS navijačima Srbije: Na stadionu samo zvanične zastave Republike Srbije i Saveza
Navijači Srbije - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprezentacija Srbije, večeras od 21 sat (TV Arena 1 Premium) u Gelzenkirhenu, igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Protivnik "orlova" je Engleska, ne samo favorit u duelu sa našim nacionalnim timom i za osvajanje Grupe C, već jedan od prvih timova na listi potencijalnih osvajača Eura.

Na stadionu Šalkea očekuje se veliki broj navijača oba tima, a Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je određena pravila za pristalice "orlova", koja se pre svega odnose na unošenje zastava i transparenata na stadion.

"Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion. Sve ostale informacije za naše navijače možete pronaći na sajtu FS Srbije. Jedan tim - srcem svim! Za Srbiju", stoji u poruci iz srpske "kuće fudbala".

 

 

U fan zoni za navijače Srbije u Gelzenkirhenu biće organizovano niz manifestacija kulturno-umetničkog i zabavnog karaktera, u vremenu od 11 do 17.30 časova.

Komentari (0)

Sport