Fudbal

Lacio šalje Kamenovića u Zvezdu: Crveno-beli žele da pozajme bivšeg beka Čukaričkog

Komentari

Autor: Euronews

14/08/2021

-

18:09

Lacio šalje Kamenovića u Zvezdu: Crveno-beli žele da pozajme bivšeg beka Čukaričkog
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aktuelni šampion Srbije u fudbalu, Crvena zvezda, pokušaće da u svoje redove dovede fudbalera Lacija, Dimitrija Kamenovića.

Bivši igrač Čukaričkog, potpisao je za rimski klub, koji ga je odmah po potpisivanju prosledio nazad na pozajmicu u tim sa Banovog brda. Period pozajmice je istakao, a deluje da dvadesetjednogodišnji bek još uvek nije spreman za bitniju ulogu u Laciju.

U toj situaciji Crvena zvezda vidi svoju šansu. Naime, kako prenosi Mozzartsport, crveno-beli nameravaju da angažuju mladog beka, kako bi bio u rotaciji sa Milanom Rodićem. Već duže vreme tim Dejana Stankovića je u deficitu sa pozicijom spoljnih defanzivaca, a čini se da bi Kamenović bio veoma dobro rešenje.

Lacio je Čukaričkom isplatio tri miliona evra u vidu obešećenja i reklo bi se da bi italijanski klub takođe bio zadovoljan ako bi Dimitrije ponovo otišao na pozajmicu u klub gde bi imao pristojnu minutažu, pogotovo ako bi imao priliku da se takmiči u Evropi, gde bi levonogi defanzivac stekao iskustvo potrebno za izazove u ligi kakva je Serija A.

Komentari (0)

Sport