Fudbal

Džajić pozvao zvezdaše da podrže ekipu pred duel sa Klužom

Komentari

Autor: Tanjug

16/08/2021

-

10:32

Džajić pozvao zvezdaše da podrže ekipu pred duel sa Klužom
Dragan Džajić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić pozvao je navijače da pruže podršku ekipi.

Džajić je izjavio da veruje da će zvezdaši prepoznati da je ona neophodna, uoči dvomeča sa Klužom u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha", izjavio je Džajić.

Sada smo tu, Zvezda će ponovo igrati Evropu i smatram da je ovo nezadovoljstvo preuveličano, odnosno da nema potrebe za njim, naveo je legendarni Džaja

"Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu".

Pozivam zvezdaše da dođu na stadion protiv Kluža i maksimalno podrže ekipu, jer je ona to zaslužila.

"Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku", poručio je Džajić.

Komentari (0)

Sport