Fudbal

Jasan plan Čukaričkog: Đorđević ostaje, Dociću novi ugovor

Komentari

Autor: Konstantin Radulović

23/05/2021

-

10:57

Jasan plan Čukaričkog: Đorđević ostaje, Dociću novi ugovor
Jasan plan Čukaričkog: Đorđević ostaje, Dociću novi ugovor - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Čukarički iza sebe ima odličnu sezonu. Sa podmlađenim sastavom zauzeli su treće mesto na kraju Superlige, dok su u Kupu Srbije eliminisani od Radnika iz Surdulice, koji je kasnije namučio i Crvenu zvezdu.

Na Banovom brdu su zadovoljni radom trenera Dušana Đorđevića, pa će on i naredne sezone sedeti na klupi "brđana".

"Nema potrebe da se bilo šta menja, jer sve ide u dobrom smeru. Sezonu smo počeli s Acom Veselinovićem, dobro je radio, bili smo zadovoljni, a onda je dobio ponudu koja se ne odbija i klub mu je izašao u susret. I Dule Đorđević odlično radi, tako da nećemo menjati trenera u skorije vreme. Izuzev ako i on ne dobije ponudu kao Veselinović. Imamo dobre rezultate, izbacili smo dosta mladih igrača, zadovoljni smo“, rekao je sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević u intervjuu za "Sportski žurnal".

Kada je reč o igračkom kadru, tu će sigurno biti promena. Očekuje se nekoliko odlazaka sa Banovog brda.

"Računamo da će otići Petrović, Kovač, Šapić... To su igrači koji zaslužuju da im se izađe u susret, jer su već određeni period u klubu. Sutra ako dođe ponuda i za nekog drugog, pregovaraćemo. Uvek se to dešava“.

Kapiten Marko Docić imao je turbulentnu sezonu, u septembru prošle godine doživeo je tešku povredu u duelu sa Crvenom zvezdom. Vratio se brže nego što se očekivalo u ekipu i predvodio mladi sastav Čukaričkog do treće pozicije na kraju superligaške trke. Za njega interesovanja ne manjka.

"Što se tiče Docića, ima nekih razgovora oko njega, ali trenutno ne razmišljamo o njegovom odlasku, već da produžimo ugovor. Ipak, ako izađe neka ponuda koja bi zadovoljila klub i njega, moramo kapitenu da izađemo u susret. To važi i za ostale. Mada, zadovoljni su oni i ovde, kad počne Evropa pa ćemo videti“, zaključio je Matijašević.

Komentari (0)

Sport