Fudbal

Nišlije ostale bez trenera: Stanković napustio Radnički

Komentari

Autor: Euronews

24/08/2021

-

09:28

Nišlije ostale bez trenera: Stanković napustio Radnički
Nišlije ostale bez trenera: Stanković napustio Radnički - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Očekivanja velika – promet mali. Samo jedna pobeda u uvodnih šest kola i pozicija na tabeli bliža ekipama koje se bore za opstanak nego za Evropu primorali su čelnike Radničkog iz Niša da drugi put ovog leta traže novog trenera. Posle poraza od novosadskog Proletera (0:1) rastali su se sa Aleksandrom Stankovićem.

Doskorašnji trener Radničkog iz Niša, Aleksandar Stanković, rastao se sa klubom nakon iznenađujućeg poraza od Proletera.

Pred kraj prethodne sezone, Stanković je stigao na Čair zamenivši Vladimira Gaćinovića, a nakon toga je u klub stigao Nenad Lalatović, koji je postavljen za šefa stručnog štaba. Međutim, Lalatović ubrzo odlazi u Saudijsku Arabiju, a Stanković se vraća na klupu Radničkog.

„Poslednji rezultati nisu adekvatni našim ambicijama i ciljevima. Neočekivani poraz od Proletera najviše je doprineo zajedničkoj odluci našeg dosadašnjeg trenera i nas iz rukovodstva da se rastanemo. O Stankoviću mislimo sve najbolje, pogotovo zbog rezultata iz prošle sezone“, pojasnio je Dragan Marković, vršilac dužnosti predsednika Radničkog.

Nišlije se trenutno nalaze na 12. mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova iz isto toliko mečeva, gde su ostvarili samo jednu pobedu i to u drugom kolu protiv kruševačkog Napretka.

Komentari (0)

Sport