Fudbal

Stanojević najavljuje ofanzivu: Vreme je da se rizikuje

Komentari

Autor: Euronews

25/08/2021

-

12:26

Stanojević najavljuje ofanzivu: Vreme je da se rizikuje
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana sutra od 21.00 čas na svom stadionu igraju revanš meča plej-ofa za plamsna u Ligu konferencija protiv santa Klare u kojem jure zaostatak od 1:2 iz prvog meča u Portugalu. Trener crno-belih Aleksndar stanoejvić najavuljuje da će tim iz Humske u ovom susretu zaigrati mjg agresivnije i otresitije i čak otkriva kako se nada da će moći da računa na rekovalescente Sašu Zdjelara i Danila Pantića.

"Svi dobro znamo koliko je ova utakmica važna za sve nas lično, kao i za klub. Ulazimo maksimalno motivisano da damo 100 odsto mogućnosti, a očekujem da će nam navijači doneti energiju kojom ćemo uspeti da ostvarimo pobedu i nastavimo igranje u Evropi", poručio je Stanojević na konferenciji za medije i dodao:

"U prvom meču na Azorskim Ostrvima nismo bili dovoljno agresivni, dozvoljavali smo rivali da nam lako dođe na 30 metara od gola i to treba da promenimo. Saša Zdjelar i Danilo Pantić imaju veliku želju da igraju, jer znaju kolikoje ovaj duel važan, a i mi želimo da rizikujemo sa njima, budući da je ovo vreme za rizikovanje. Verujem da ćemo moći da računamo na obojicu.

Strelac za crno-bele u Portugalu bio je defanzivac Igor Vujačić, koji veruje da on i njegovi saigrači uz pomoć navijača mogu da ostvare pobedu i plasiraju se u grupnu fazu Lige konferencija.

"Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog rivala. Ipak, verujem da imamo kvalitet da pružimo dobru partiju i da ćemo se uz podršku navijača radovati uspehu", istakao je Vujačić.

Komentari (0)

Sport