Fudbal

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo: Mbape može da ide samo pod našim uslovima

Komentari

Autor: Euronews

25/08/2021

-

17:27

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo: Mbape može da ide samo pod našim uslovima
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape trenutno je glavna tema prelaznog roka, pošto je odbio da potpiše novi ugovor sa "Svecima". Reprezentativac Francuske je u poslednjoj godini ugovora, Parižani bi mogli da ostanu bez sjajnog igrača i obeštećenja već narednog leta.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo rekao je da Mbape želi da ode i da ga klub u tome neće sprečavati, ako se ispune svi uslovi.

"Mbape je dobio od kluba dve ponude. Jednu koju imaju najbolji igrači PSŽ-a, a drugu koja je iznad toga. Prvu smo ponudili pre dva meseca, a drugu nedavno. Želimo da mu pokažemo da nam je on važan igrač, centar našeg projekta, ali da nije iznad projekta. On će otići pod našim uslovima.", izjavio je Leonardo.

Ponuda Real Madrida od 160 miliona evra je odbijena, a sportski direktor Pari sen Žermena optužio je Špance da igraju prljavo.

"Čini se da je strategija iz Madrida da probaju i dobiju "Ne" od nas, da pokažu kako su sve probali da bi ga doveli i da onda čekaju godinu dana da ga dovedu besplatno.  Ne znam da li će Mbape potpisati novi ugovor, znam samo da je obećao da neće otići bez obeštećenja", zaključio je Leonardo.

 

Komentari (0)

Sport