Fudbal

Saša Ilić želi pobedu protiv Zvezde

Komentari

Autor: Tanjug

28/08/2021

-

16:25

Saša Ilić želi pobedu protiv Zvezde
Saša Ilić želi pobedu protiv Zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Derbi meč 7. kola Superlige Srbije igra se sutra (18.55) na Banovom brdu gde Čukarički dočekuje Crvenu zvezdu, a trener domaće ekipe Saša Ilić ističe da njegova ekipa želi da savlada aktuelnog šampiona.

"Znamo ko nam je rival, ne treba trošiti mnogo reči o kvalitetima Zvezde. Krenuli su vrlo dobro u sezonu, izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, odigrali vrlo dobro oba meča protiv Kluža. Nisu se štedeli ni u revanšu, sigurno sa velikom dozom samopouzdanja stižu na Banovo brdo@, prou;io je Sa[a ili' ya klupski sajt i nastavio:

"Isto važi i za nas posle pobede u Kragujevcu, svi preduslovi za kvalitetan meč su tu. Na nama je da se suprotstavimo velikom rivalu, da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Čukarički nije klub koji će se braniti protiv bilo koga, pa ni protiv Zvezde, svakako ćemo ići na pobedu.

Čukarički ima dosta kadrovskih problema, još uvek su van stroja Darko Puškarić i Miladin Stevanović, a rovit je Srđan Mijailović.

"Nećemo žuriti sa njihovim povratkom u tim, tek kad budu maksimalno spremni, tada će na teren. I nama će dobro doći pauza, između ostalog i zbog činjenice da će ti momci dobiti još vremena da se oporave. Od ogromne su važnosti za ekipu, ne samo zbog igračkih kvaliteta", zaključio je mladi trener Čukaričkog.

Komentari (0)

Sport