Fudbal

KRAJ Crveno-beli slavili protiv Čukaričkog

Komentari

Autor: Euronews

29/08/2021

-

20:50 >> 21:05

KRAJ Crveno-beli slavili protiv Čukaričkog
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Čukaričkog na Banovom Brdu u okviru sedmog kola Linglong Superlige Srbije.

Uživo:

Kraj

Goool! Đorđe Jovanović u 89. minutu smanjuje na 2:1. Loše su reagovali crveno-beli i bivši napadač Partizana je ostao sam na desetak metara od gola, te je iz prve šutirao i poslao loptu u mrežu Milana Borjana.

Igrao se 73. minut kada je i El Fardu Ben zatresao mrežu Čukaričkog, međutim gol je poništen zbog nedozvoljene pozicije. Bio je najbliži golmanu ofanzivac Crvene zvezde u momentu dok je Katai upućivao pas, tako da gol koji je postigao nije važeći.

Goool! Aleksandar Katai duplirao je prednost crveno-belih u 56. minutu. Zakasnili su defanzivci Čukaričkog da izblokiraju prvi udarac Kataija, kada je Mićović odbranio, međutim Zvezdina desetka je ponovo natrčala i zatresla protivničku mrežu.

Igrao se 53. minut kada je Čukarički imao prvu šansu u nastavku. Đorđe Jovanović je primio loptu na ivici protivničkog šesnaesterca i šutirao, ali Borjan je uspeo da reaguje bez većih poteškoća.

Drugo poluvreme je upravo počelo.

Poluvreme

Goool! Milan Pavkov je doveo crveno-bele u vođstvo u 40. minutu. Gelor Kanga je sjajno probio po strani i centrirao, a visoki napadač fenomenalno natrčao i zakucao loptu u protivnički gol.

Novi pokušaj Crvene zvezde u 37. minutu. Aleksandar Katai je uneo loptu sa leve strane i šutirao u bliži ugao protivničkog gola, ali je Mićović ponovo sigurno intervenisao.

Crvena zvezda je nastavila sa napadima, pa je u 30. minutu Ivanić šutirao sa 20 metara, ali je Novak Mićović uspeo da uhvati loptu.

Najbolja šansa da meču desila se u 20. minutu, kada je Milan Pavkov proigrao Mirka Ivanića, koji je prebacio golmana Čukaričkog, a Stefan Šapić sa gol linije izbacio loptu u korner.

Prvu šansu imali su fudbaleri domaćina. Igrao se 11. minut kada je Stefan Čolović šutirao, ali je Milan Borjan bio dobro postavljen i bez problema uhvatio loptu.

Prvih sedam minuta utakmica protiče bez većih uzbuđenja. Ipak pojavila se interesantna informacija - Rišairo Živković prati meč sa tribine.

Meč je upravo počeo.

 

 

Crveno-beli su se u četvrtak i zvanično plasirali u grupnu fazu Lige Evrope, pobedivši rumunski Kluž ukupnim rezultatom 6:1. Žrebom je odlučeno da će se u jesenjem delu ekipa Dejana Stankovića u Evropi takmičiti sa Bragom, Ludogorecom i Mitjulandom.

Fudbaleri Čukaričkog su eliminisani u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od ekipe Hamarbija ukupnim rezultatom 6:4.

Sastavi:

Čukarički: Mićović - Radojičić, Šapić, Tanasijević, Roganović - Docić, Kajević - Čolović, Lukić, Janković - Jovanović

Crvena zvezda: Borjan - Eraković, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Pavkov

Komentari (0)

Sport