Fudbal

Partizan ubedljiv protiv Radničkog, dva gola Rikarda

Komentari

Autor: Euronews

29/08/2021

-

22:39

Partizan ubedljiv protiv Radničkog, dva gola Rikarda
Partizan - Radnički - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički 4:0 (2:0) u meču sedmog kola Linglong Superlige Srbije.

Crno-beli su napadali od samog početka, već u četvrtom minutu imali su slobodan udarac iskosa sa desne strane, Natko se odlučio za centaršut ali je Kahriman bio brži od Vujačića.

U 29. minutu Jojić je pogodio stativu iz neposredne blizine, isti igrač je već u narednom napadu imao priliku sa veće udaljenosti ali nije bio precizan. U 36. minutu Živković je centrirao sa desne strane, Rikardo sjajno zahvatio loptu glavom, Kahriman je uspeo da je delimično izvadi iz gola. VAR je potvrdio da je lopta prešla gol-liniju.

Preslikana situacija viđena je u samom finišu prvog dela igre: centaršut Živkovića sa desne strane, Rikardo je bio najviši u skoku i duplirao prednost crno-belih.

U nastavku još dva gola crno-belih: Rikardo je kod trećeg gola bio u ulozi asistenta u 63. minutu, dobio je preciznu loptu na ivici šesnaesterca, dodao je do Natka, a Izraelac postigao treći gol za crno-bele.

Rikardo je samo sedam minuta kasnije ponovo bio u ulozi asistenta, a Jović postigao lep gol, njegov prvi ove sezone. Mladi fudbaler uputio je precizan udarac, Kahriman je uspeo da zakači loptu, ali nedovoljno da bi joj promenio pravac.

Crno-beli su zadržali maksimalan učinak i posle sedam kola, imaju 18 bodova uz meč manje, dok je Radničkom ovo treći poraz u sezoni.

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić, Jojić - Terzić (od 55. Marković), Natho (od 69. Pavlović), Holender (od 55. Jović) - Rikardo

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Mićibući, Škrbić (od 67. Kasalica), Duronjić (od 67. Spasić), Vujadinović (od 46. N. Stevanović), Pejović, Mitrović (od 72. Tomić), Arsić (od 56. Ilić), Todorovski, Aksentijević.

Komentari (0)

Sport