Fudbal

Problem za Partizan: Rikardo zbog povrede nije igrao za reprezentaciju

Komentari

Autor: Euronews

06/09/2021

-

10:04

Problem za Partizan: Rikardo zbog povrede nije igrao za reprezentaciju
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Prvi strelac Partizana Rikardo Gomeš zbog problema sa povredom nije nastupao za reprezentaciju Zelenortskih Ostrva na meču protiv Centralnoafričke Republike i vratio se u Beograd.

Centarfor crno-belih nije ni trenirao sa nacionalnim timom, već je samo trčkarao odvojeno od ostatka ekipe, zbog čega je Fudbalski savez Zelenortskih Ostrva izado saopštenje.

"Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smeštaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva. Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumevaju da se bude starter, iskorišćena izmena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca", navodi se u čudnom saopštenju i dodaje:

"Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu".

Rikardo je do sada odigrao 14 mečeva za nacionalni tim i postigao četiri gola, a ovog leta je već postigao 11 golova za Partizan i ukoliko je u pitanju zaista teža povreda to bi bio veliki hendikep za klub iz Humske uoči nastavka sezone.

Komentari (0)

Sport