Fudbal

Asano dao prvi intervju po odlasku iz Partizana: Bilo je problema

Komentari

Autor: Euronews

24/05/2021

-

18:56

Asano dao prvi intervju po odlasku iz Partizana: Bilo je problema
Asano dao prvi intervju po odlasku iz Partizana: Bilo je problema - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Takuma Asano, bivši fudbaler Partizana, dao je prvi intervju po odlasku iz kluba. U razgovoru za japanske medije, poručio je da ga Partizan nije redovno plaćao:

"Imao sam probleme sa isplatom plata, a ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan“, rekao je Asano. 

Japanski fudbaler dobio je poziv od selektora Hadžime Morijasua za kvalifikacione mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Mjanmara, Tadžikistana i Kirgistana.

"Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Aktivnosti u državnom timu su mi izuzetno važne pred za nastavak karijere. Pre svega, da se borim najviše što mogu na svakom meču. Još ništa nismo rešili po pitanju plasmana, ali bih želeo da posao završimo što pre“.

Turski mediji Asana ''sele'' u Trabzonspor, međutim, Japanac želi da se oproba u nekoj od ''liga petice''.

"Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mundijalu. Sve ukazuje da će se to desiti“, dodao je Asano.

Komentari (0)

Sport