Fudbal

Napadač nije uspeo da se oporavi: Zvezda bez Pavkova na Bragu i možda derbi, Ben u špicu

Komentari

Autor: Euronews

15/09/2021

-

09:58

Napadač nije uspeo da se oporavi: Zvezda bez Pavkova na Bragu i možda derbi, Ben u špicu
Ben i Pavkov - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda će sutra protiv Brage (18.45, TV Arena sport 1) morati bez Milana Pavkova. Medicinski tim srpskog šampiona je sve pokušao da oporavi golgetera od povrede ligamenata levog kolena koje je istegao prilikom doskoka na meču sa Proleterom, ali ona zahteva duži oporavak. 

Veliko je pitanje kako će Pavkov reagovati na tertmane do subote, pa je sve izvesnije da ga trener Dejan Stanković neće imati ni za večiti derbi protiv Partizana u nedelju (18.00 TV Arena sport 1).

Koga nema bez njega se mora, nema Stanković mnogo izbora protiv Brage jer u napadu ima samo Loija Dionija kao klasičnog napadača koji još juri formu i mladog Marka Lazetića. Rišairo Živković nije klasičan napadač, a potrebno mu je i vreme da se uklopi u sistem igre.

Braga je veoma kvalitetan rival tako da je Stanković pred odlukom da pomeri El Fardu Bena sa krila na mesto klasičnog napadača. Iskusni ofanzivac sa Komora dobro se snalazi i u toj ulozi, a ostaje da se vidi hoće li Zvezda igrati sa pojačanim veznim redom (Krstičić uz Sanoga) ili će po desnoj strani zaigrati Rišairo ili čak i Dioni, koji je u Francuskoj igrao više po krilu.

Stanković će i tu dilemu razrešiti na večerašnjem poslednjem treningu.

Komentari (0)

Sport