Fudbal

Bivši igrač Partizana vraća se u Spartak: Nemanja Nikolić pojačao Subotičane

Komentari

Autor: Euronews

17/09/2021

-

18:40

Bivši igrač Partizana vraća se u Spartak: Nemanja Nikolić pojačao Subotičane
Nemanja Nikolić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji, subotički Spartak je vratio napadača Nemanju Nikolića. Dvadesetosmogodišnji napadač se dogovorio sa bivšim klubom i uskoro se očekuje zvanična potvrda. 

Nikolić je prošle godine napustio Partizan i prešao u Al Raed iz Saudijske Arabije za 400 000 evra. Za Al Raed je odigrao 15 mečeva i postigao tri gola. Krajem marta napustio je arapski klub i otišao u kazahstanski Tobol. Napadač je počeo karijeru u Metalac Trgovačkom, igrao je i za crnogorski Grbalj i ruski Rostov.

Potom je usledio povratak u srpski fudbal i angažman u Spartaku, odakle je 2018. godine prešao u Partizan u transferu vrednom 350 000 evra. Za Partizan je odigrao 35 mečeva, postigao 10 golova i osvojio Kup Srbije. Crno-beli su ga slali na pozajmicu u Vojvodinu, pre nego što je prešao u Saudijsku Arabiju.

Spartak je ovog leta doveo veliki broj igrača. U klub su došli Andrej Todoroski, Mihailo Bogićević, Vuk Bogdanović, Milan Jezdimirović, Andrej Bogićević, Andrej Todoroski, Slađan Rakić i Srđan Šćepanović.

Komentari (0)

Sport