Fudbal

Mihajlović nakon debakla u Milanu: Mogli su i deset golova da nam daju

Komentari

Autor: Euronews

19/09/2021

-

10:28 >> 10:33

Mihajlović nakon debakla u Milanu: Mogli su i deset golova da nam daju
Mihajlović nakon debakla u Milanu: Mogli su i deset golova da nam daju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Intera deklasirali su Bolonju sa 6:1 u utakmici četvrtog kola Serije A i tako naneli najubedljiviji poraz u trenerskoj karijeri Siniši Mihajloviću, koji je posle meča podelio utiske za italijansku agenciju “DAZN“.

“Utakmica je bila završena do poluvremena. Mi smo igrali, oni postizali golove. Imali smo šanse za povratak u meč preko Roberta Sorijana. Možda bi ishod bio drugačiji da smo izjednačil, ali u fudbalu ne postoji `šta ako`“, poručio je trener Bolonje.

Mihajlović je nerado priznao da je šampion mogao da postigne i deset golova.

“Rezultat u prvom poluvremenu je bio surov prema nama. Ne mislim da smo bili toliko loši. Inter nam je dao golove iz prekida i kontre, ali mi smo krivi što smo im dozvolili. Kada ovako igraš protiv šampiona, moraš i da platiš. Mogli su da postignu i deset golova“, razočaran je bio bivši fudbaler Crvene zvezde-

Srpski stručnjak je potom izjavio da je utakmica sa Interom prošlost i da moraju da izvuku pouke i da se potrude da ne naprave iste greške, a prvu priliku da se vrate na pravi kolosek imaće protiv Đenove u utorak, kada će se odigrati vanredno, peto kolo italijanskog prvenstva.

Komentari (0)

Sport