Fudbal

Stanković zadovoljan izdanjem: Lep derbi, ali nedostaje nam karakter

Komentari

Autor: Euronews

19/09/2021

-

20:15 >> 20:23

Stanković zadovoljan izdanjem: Lep derbi, ali nedostaje nam karakter
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno 1:1 sa Partizanom na stadionu u Humskoj, u 165. "večitom" derbiju.

Zvezda je došla do boda nakon što je nadoknadila zaostatak koji je imala, pošto je Partizan vodio 1:0.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle utakmice da je zadovoljan izdanjem svog tima, ali da je neodstajao karakter.

"Lep, korektan derbi. Zadovoljan sam izdanjem mojim momaka. Treba karaktera za ovakvu utakmicu. Uvek sam tu da pohvalim, ali moram i da kažem da fali karakter. Ovako teške, prelomne utakmice, fali malo više karaktera, čvrstoće. Idemo dalje", rekao je Stanković za TV Arena sport.

Stanković je čestitao svojim fudbalerima, ali i Partizanu na "fer i korektnoj borbi".

"Prštalo je na terenu. Ne verujem da je iko zadovoljan kada igra nerešeno. Pozdrav za Saleta (trenera Partizana Aleksandra Stanojevića) koji radi odličan posao, i moje momke koji nisu posustali 90 minuta", dodao je trener Zvezde.

Stanković je posebno ponosan zbog činjenice da su se u derbiju istakli mladi Zvezdini fudbaleri koji su ušli sa klupe, Marko Lazetić i Petar Stanić.

"Probao sam da promenim, ne menja puno da li ću izgubiti 1:0 ili 2:0. Preponosan sam na decu koja su ušla, baš mi je drago, to verovatno niko nije ni očekivao, i saradnici su rekli da su pali u nesvest. Ali, to su naša deca, oni se ne plaše", istakao je Dejan Stanković za TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport