Fudbal

Juventus ne ume da pobedu u Seriji A: Rebić doneo bod Milanu

Komentari

Autor: Euronews

19/09/2021

-

23:05

Juventus ne ume da pobedu u Seriji A: Rebić doneo bod Milanu
Milan i Juve - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Milan je na derbi četvrtog kola Serije A došao bez golgetera Zlatana Ibrahimovića i Olivija Žirua, ali je osvojio bod u Torinu protiv Juventusa 1:1 (1:0).

Juventus je odlično otvorio utakmicu, Alvaro Morata je u 4. minutu sjajno izveo kontru i lako prebacio istrčalog golmana Milana Majka Manjana. Ali, tim Masimilijana Alegrija nije uspeo da iskoristi početnu prednost jer je Milan uspostavio kontrolu i posebno u drugom delu počeo da pritiska i dominira.

Ante Rebić je posle kornera Tonalija izjednačio u 76. minutu, da bi isti igrač u 83. prokockao odličnu šansu. Kalulu je zatim imao još jedan zicer, ali je Ščešnji sjajno intervenisao. Juve je ostao na samo dva boda i najveće je razočaranje Serije A. Milan je na čelu sa Interom sa po 10 bodova.

Ni Lacio ne blista, odigrao je 2:2 protiv Kaljarija. Ćiro Imobile (45) na asistenciju Sergeja Milinkovića Savića i Kataldi (83) bili su strelci za "lacijale", a Žoao Pedro (46) i Balde (62) donelio su novom treneru Valteru Macariju uspešan debi.

Žoze Murinjo doživeo je prvi poraz na klupi Rome. Verona je promenila trenera i sa Igorom Tudorom nanela poraz "vučici" koja je od 36. minuta vodila golom Pelegrinija.

Međutim, Barak (49), Kaprari (54) na pas Ivana Ilića doneli su preokret. Naš mladi reprezentativac Ilić u 58- minutu je postigao slučajan autogol, ali je Faraone u 63. minutu na asistenciju Đovanija Simeonea doneo "ljubavnicima" sva tri boda. Darko Lazović jke igrao za Veronu do 82. minuta.

Komentari (0)

Sport