Fudbal

Ivica Iliev razočaran Suminim ponašanjem: Sve što je izneo je velika laž

Komentari

Autor: Euronews

22/09/2021

-

22:27

Ivica Iliev razočaran Suminim ponašanjem: Sve što je izneo je velika laž
Iliev - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Partizana, Sejduba Suma, oglasio se preko svog instagram profila u video snimku u lajv formi o trenutnoj situaciji u kojoj se našao.

Sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, istakao je da je razočaran ponašanjem Gvinejca. Suma je rekao da je problem to što ga Stanojević ne želi u timu, dok Iliev napominje da samo trener može da odluči ko će igrati:

„Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku, kršeći klupsku disciplinu  i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija. Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi“, jasan je Iliev.

Komentari (0)

Sport