Fudbal

Partizan raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom

Komentari

Autor: Euronews

24/09/2021

-

19:12 >> 19:16

Partizan raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom
Partizan raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan danas je zvanično raskinuo saradnju sa vezistom, Sejdubom Sumom.

Prethodnih dana Gvinejac je bio u žiži javnosti zbog svog odnosa sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, ali i lajv strima koji je držao na instagramu gde je izneo mnoge stvari odnosu sa klubom.

Crno-beli su na klupskom sajtu izdali zvanično saopštenje u kome piše da je definitivno došlo do raskida ugovora sa Gvinejcem:

''FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor.
FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu! Napred Partizan!'', piše na zvaničnom klupskom sajtu Partizana.

Tridesetogodišnji Suma je tokom karijere nastupao za Ikapu Sporting, Kejp Taun Spars, Nitru, Slovan iz Bratislave, Al Kadsiju, Makabi Haifu i Partizan. U reprezentativnom dresu je debitovao 2013. od kada je zabeležio 31 nastup i postigao devet pogodaka.

Komentari (0)

Sport