Fudbal

Tuhel nakon poraza od Juventusa: Delovali smo sporo i umorno

Komentari

Autor: Euronews

30/09/2021

-

13:20

Tuhel nakon poraza od Juventusa: Delovali smo sporo i umorno
AP Photo/Alastair Grant - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Čelsija poraženi su sinoć od ekipe Juventusa sa 1:0 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Trener londonskog kluba, Tomas Tuhel, istakao je da ne može da pronađe razlog zbog čega je njegova ekipa igrala loše:

''Ne znam zašto'', počeo je Tuhel: "Bili smo pomalo spori i umorni, spori u donošenju odluka. Zbog toga mi je čudno da analiziram. Imali smo slobodan dan, a posle toga dva dobra treninga. Bili smo potpuno naoštreni, izgledali sveže i gladno i bili smo spremni".

Čelsi je imao loptu tokom cele utakmice i diktirao tempo, međutim, aktuelni prvaci Evrope su primili gol već na startu drugog poluvremena, što je jako naljutilo Tuhela:

"Na ovom nivou ne smete da primate lak gol kao ovaj, u prvim sekundama drugog poluvremena. Kada znaš šta se sprema i organizuješ odbranu, uglavnom je moguće to odbraniti. Sada smo za to kažnjeni. Teško je uspostaviti ritam protiv ekipe koja se duboko brani. Mi smo se protiv Sitija branili duboko zbog čega su oni teško stvarali šanse, a isto je bilo i ovde u Torinu. Ali, razlika je u tome što smo im pustili dve velike šanse", naveo je Tuhel.

U trećem kolu Juventus će u Sankt Peterburgu 20. oktobra igrati protiv Zenita, a Čelsi će na ''Stamford Bridžu'' dočekati Malme.

Komentari (0)

Sport