Fudbal

Dragan Stojković Piksi saopštio spisak za Luksemburg i Azerbejdžan

Komentari

Autor: Euronews

01/10/2021

-

11:16 >> 11:45

Dragan Stojković Piksi saopštio spisak za Luksemburg i Azerbejdžan
Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji srpski fudbaleri naredne dve nedelje odigraće dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Prvo 9. oktobra gostuju u Luksemburgu, a potom 12. oktobra u Beogradu dočekuju selekcije Azerbejdžana.

"Orlovi" su u ta dva susreta apsolutni favoriti i očekuje se maksimalnih šest osvojenih bodova, a  selektor Dragan Stojkovć je odredio spisak igrača na koje računa u tim susretima:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar;

Odbrambeni igrači: Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Nikola Milenković;

Vezni igrači: Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Filip Кostić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Marko Grujić, Filip Đuričić, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Andrija Živković;

Napadači: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović.

"Čekaju nas dve prepreke koje moramo da preskočimo do 'finala' protiv Portigala. Nećemo potceniti rivale, pružićemo maksimum i verujem da ćemo ispuniti očekivanja. Bez obzira što smo nesrećnim slučajem odigrali 1:1 u Irskoj, uveren sam da će utakmica protiv Portugala odlučivati. I da nam treba nerešen rezultat u Lisabonu mi ćemo ići na pobedu. Sami sebi smo dali gol, ali to je fudbal i dešavaju se takve stvari. Videli ste, dešava se da jedan Šerif pobedi Real Madrid", izjavio je Stojković na konferenciji za medije.

Komentari (0)

Sport