Fudbal

Stanojević želi pobedu u Kruševcu pred reprezentativnu pauzu, Đuričić sanja iznenađenje

Komentari

Autor: Tanjug

02/10/2021

-

16:56

Stanojević želi pobedu u Kruševcu pred reprezentativnu pauzu, Đuričić sanja iznenađenje
Aleksandar Stanojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Gostovanjem ekipi Napretka u Kruševcu (nedelja, 16.00) fudbaleri Partizana završavaju ciklus od sedam utakmica u 20 dana i nakon toga im predstoji dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije.

Trener aktuelnog lidera na tabeli Superlige, Aleksandar Stanojević rekao je da tim maksimalno koncentrisano ide na gostovanje u Kruševac i da želi pobednički da završi ovu tešku seriju.

"Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu, pa tako i ova sa Napretkom pred pauzu. Dočekujemo je u dobrom raspoloženju, želimo da uradimo ono najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezone, naročito kod kuće. Imaju uglavnom sve pobede osim utakmice sa Čukaričkim, tako da maksimalno spremni i koncentrisani idemo na tu utakmicu ", rekao je Stanojević i dodao:

"Siniša Saničanin ima koronu, ostali su svi zdravi. Sama činjenica da smo na pravom mestu i da treba tu da ostanemo, ne daje nam mogućnost da neko ne bude motivisan. Bilo bi neozbiljno sa naše strane. Opet ćemo rotirati, neki će igrati iz razloga što želimo da svi daju svoj maksimum uvek. Kruševac je fudbalski grad, tamo je lep ambijent, nadam se da će biti dobar teren.

Njegov kolega na klupi Napretka, Milan Đuričić veruje da njegov tim može da pruži dobar otpor crno-belima.

"Dolazi nam u goste tim koji u dosadašnjem delu prvenstva ima devet pobeda i remi sa Crvenom zvezdom. Najefikasniji su, sa prosekom od 3,3 gola po utakmici, a primili su samo tri. I moram da napravim jednu digresiju - jedan njihov igrač košta duplo više nego ceo naš tim, ali fudbal ne bi bio fudbal kada bi se samo to gledalo. Mi ćemo učiniti sve da pružimo maksimalan otpor, da ne odstupimo od našeg načina igre. Bilo bi neozbiljno da kažem da idemo da pobedimo, iako nam je to želja na svakoj utakmici. Suština priče je da ćemo dati sve od sebe i niko ne treba da sumnja da ćemo igrati fudbal i da će biti zanimljivo", rekao je Ðuričić za klupski sajt.

Komentari (0)

Sport