Fudbal

Mesi otvorio dušu: Došao sam u Barsu da potpišem novi ugovor, a onda su mi rekli da moram da idem

Komentari

Autor: Euronews

09/10/2021

-

10:56

Mesi otvorio dušu: Došao sam u Barsu da potpišem novi ugovor, a onda su mi rekli da moram da idem
Mesi otvorio dušu: Došao sam u Barsu da potpišem novi ugovor, a onda su mi rekli da moram da idem - Copyright Tanjug/ AP Photo/Alberto Saiz

veličina teksta

Aa Aa

Odlazak iz Barselone nije bilo nešto što je Lionel Mesi planirao, već je bukvalno nateran na taj potez, a Argentinac je u izjavi za francuske medije pričao o tome kako je došlo do odlaska iz Španije.

"Imao sam nekoliko dana odmora više od ostatka ekipe i vratio sam se u Barselonu sa namerom da se pripremim za sezonu. Došao sam sa idejom da potpišem ugovor i odmah nastavim sa treninzima. Mislio sam da je sve sređeno i da nedostaje samo moj potpis. Ali, kad sam stigao u Barselonu, rečeno mi je da to više nije moguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem drugi klub, jer Barsa nema sredstava da mi produži ugovor. To mi je preokrenulo planove”, rekao je Mesi.

Argentinac je istakao da ga je takav epilog šokirao i da u prvom trenutku nije znao kako treba da se ponaša.

"Napuštanje Barselone za mene je bilo bolno, čak i sam pomisao na to. Moja porodica i ja mso mislili da ću karijeru završiti u Barsi. To je bio plan. Bilo je jako teško, ali uspeli smo zajedno da prevaziđemo ovo iskušenje. Počeo sam da razmišljam o budućnosti i PSŽ mi je pružio priliku. Barsa je objavila saopštenje za javnost u kojem je najavila da neću nastaviti i od tog trenutka počeo sam da gledam opcije. Morao sam da pronađem novi klub, da nastavim karijeru. Imao sam sreću da me je kontaktiralo nekoliko klubova, a jedan od njih je bio PSŽ. Dobio sam i druge ponude, ali prilično brzo i lako sam postigao dogovor sa Parižanima."

Komentari (0)

Sport