Fudbal

Napadač Crvene zvezde povređen: Loi Dioni neizvestan za Midtjiland

Komentari

Autor: Euronews

13/10/2021

-

11:29

Napadač Crvene zvezde povređen: Loi Dioni neizvestan za Midtjiland
Loi Dioni - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Francuski napadač Loi Dioni nije uspeo da se oporavi od povrede tokom dvonedeljne pauze, ne igra u Lazarevcu, a verovatno ni u Danskoj.

Francuski napadač je zbog povrede propustio meč sa Metalcem, a nije se oporavio ni tokom dvonedeljne pauze, pa će preskočiti subotnji meč u Lazarevcu (15.55, TV Arena Sport 1), a neizvestan je i za gostovanje Midtjilandu u Ligi Evrope (21. oktobar, 18.45 TV Arena sport 1).

Kako piše "Sportski žurnal", Loi Dioni plaća danak fizičkoj pripremi i kasnom dolasku na "Marakanu", pa se zato i sporije oporavlja. Francuz je od dolaska u Crvenu zvezdu odigrao osam mečeva i postigao tri gola, uz dve asistencije. Duel protiv "rudara" iz Lazarevca trebalo bi da propusti i Rišairo Živković, koji se muči da dostigne fizičku formu.

 

 

Međutim, ove dve povrede nisu pokvarile raspoloženje treneru Dejanu Stankoviću jer su se četvorica važnih igrača oporavila od korona virusa (Borjan, Dragović, Degenek i Katai), a potpuno je fit i Milan Pavkov, koji se vratio na teren protiv Ludogoreca. Zvezda u napadu ima njega, El Fardu Bena i mladog Marka Lazetića, tako da je roster popunjen.

Komentari (0)

Sport