Fudbal

Dobre vesti za Zvezdu pred Midtjeland: Katai putuje u Dansku

Komentari

Autor: Euronews

18/10/2021

-

13:29

Dobre vesti za Zvezdu pred Midtjeland: Katai putuje u Dansku
Katai - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Zabrinuo je trener Dejan Stanković navijače Crvene zvezde pred duel sa Kolubarom kada je rekao da Aleksandar Katai i dalje trenira smanjenim intenzitetom i da će preskočiti subotnji meč koji je njegov tim ubedljivo dobio u Lazarevcu (7:1).

Međutim, golgeter crveno-belih je posle preležane bolesti uzrokovane korona virusom pažnjivo oporavljan kako prebrzi povratak na teren ne bi uticao na njegovo opšte zdravlje zbog poznate imune bolesti koju ima. 

Katai se odlično oseća, potpuno je zdrav, odmoran i od danas je u punom treningu sa ekipom i biće na raspolaganju treneru Stankoviću za meč trećeg kola F grupe Lige Evrope protiv Midtjelanda koji se u četvrtak od 18.45 (TV Arena sport 1) igra u Danskoj. Koliko će minuta provesti na terenu, hoće li početi ili ući u nastavku, proceniće trener Stanković.

Crveno-beli su se na ovaj način uglavnom kompletirali, prešli su jedan period od skoro mesec dana bez "Magika", ali i Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka koji su se vratili na teren minulog vikenda. 

Polako se od povrede oporavlja i Loi Dioni, a i Rišairo Živković podiže nivo fizičke forme tako da crveno-beli u novi period ritma četvrtak-nedelja do 8. novembra ulaze sa svim raspoloživim snagama.

Komentari (0)

Sport