Fudbal

Inzagi napustio Lacio da bi preuzeo Inter

Komentari

Autor: Konstantin Radulović

28/05/2021

-

16:11

Inzagi napustio Lacio da bi preuzeo Inter
Inzagi napustio Lacio da bi preuzeo Inter - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Strateg Lacija, Simeone Inzagi mogao bi da nasledi Antonija Kontea na mestu šefa stručnpg štaba Intera, saopštavaju mediji sa Apenina.

Iako je italijanski stručnjak proveo sedam sati dogovarajući se o nastavku saradnje sa predsednikom Lacija Klaudiom Lotitom, "neuroazuri" su mu ponudili četiri miliona evra po sezoni i on je odlučio da pogazi datu reč.

Ovakav potez legende Lacija mnogo je pogodio predsednika kluba Lotita.

"Ugovor je bio završen, čak sam ga i potpisao, i ostalo je samo da se Simone vidi sa sekretarom kluba stavi svoj potpis. Na žalost, on se nije pojavio. Pozvao me je i rekao da je prenoćio i da je ipak odlučio da ode", rekao je Lotito i dodao da je razočaran odlukom Inzagija, jer su na večeri došli do zajedničkog razumevanja i rukovanjem potvrdili produžetak saradnje.

Sa druge strane, gotovo izvesno bivši trener Lacija, rekao je da je bio izrevoltiran što je na novi ugovor čekao 16 meseci, i spekuliše se da je pored bolje finansijske ponude Intera i ovo jedan od razloga za prekid saradnje sa italijanskim klubom.

Podsećanja radi, Inzagi je do legendarnog statusa u Laciju došao nakon 22 godine provedene u klubu kao igrač i trener, a kormilo seniorske selekcije "nebesko-plavih" preuzeo je 2016. godine, i od tada je osvojio tri trofeja.

Komentari (0)

Sport