Fudbal

Pomoćni trener Zvezde posle Midtjilanda: Igrači dali sve od sebe, kartoni promenili tok meča

Komentari

Autor: Euronews

05/11/2021

-

09:48 >> 09:49

Pomoćni trener Zvezde posle Midtjilanda: Igrači dali sve od sebe, kartoni promenili tok meča
Nebojša Milošević - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Pomoćni trener Crvene zvezde Nebojša Milošević izneo je utiske posle odigrane utakmice četvrtog kola grupne faze Lige Evrope u kojoj su crveno-beli poraženi minimalnim rezultatom od danskog Midtjilanda na domaćem terenu.

“U desetom minutu ostali smo sa igračem manje na terenu protiv ekipe koja ima kvalitet u tranziciji, osvajanju prostora i dubine i onda sve to ide u jednom drugom pravcu. Ono što smo pripremili za ovu utakmicu je palo u vodu. Mislim da su igrači do poslednje sekunde učinili sve što su mogli kako bi ugrozili protivnički gol, imali smo šanse iz prekida. Pankov je bio u prilici, kao i Dragović čiji je udarac prošao neposredno pored stative. Nažalost nismo uspeli da postignemo gol i da bar uđemo u egal“, počeo je Milošević.

On se potom i osvrnuo na crveni karton koji je dobio štoper Zvezde Miloš Degenek.

“Nisam ga video posle utakmice, on je profesionalac, te stvari se dešavaju. Nije trebalo da se desi, pogotovu kada znamo koliko je kvalitetan protivnik, ali se ipak desilo“.

Pomoćni trener govorio je i o problemima sa kojima su se susretali crveno-beli tokom meča.

“Prvi žuti karton je uticao na adaptaciju i kriterijum suđenja. Težak teren, voda, na nekim delovima lopta se ubrzava, na nekim staje, sve to povećava rizik. Prvo poluvreme smo završili sa tri žuta kartona Katai, Ben i Pavkov sva tri ofanzivna igrača, ali i sa igračem manje. Kada hoćete pozitivan rezultat, stvara se izvestan rizik. Šef stručnog štaba je sa izmenama pokušao da neutrališe određene probleme, ali nismo uspeli da postignemo pogodak. Gol koji smo primili je praktično iz odbitka. Nažalost mnogo toga nije išlo po našoj volji večeras, ali su igrači dali sve od sebe“, zaključio je pomoćni trener Crvene zvezde.

Komentari (0)

Sport