Fudbal

Stanković očekuje dobru reakciju svog tima posle poraza od Midtjilenda

Komentari

Autor: Euronews

06/11/2021

-

14:10 >> 14:12

Stanković očekuje dobru reakciju svog tima posle poraza od Midtjilenda
Dejan Stanković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, pojavio se prvi put pred medijima nakon minimalnog poraza u Ligi Evrope protiv Mitjilenda.


"Dosta puta smo pričali o tome da ti možeš da spremiš utakmicu kako misliš da će izgledati, da radiš na detaljima, svaka utakmica nosi svoje. Okrenulo se sve posle 12. minuta, došao je novi tok, koji nije očekivan. Čudno veče, sve je išlo kontra, počev od terena. Marakana nikad nije imala bare, to je bilo prvo iznenađenje, onda crveni, iz naših grešaka smo primili gol... Možda bi mi primili kasnije da nismo tada, ali od svega toga, posle "prospavane" noći treba izvući pozitivno", počeo je Stanković.

"Primili smo gol, videlo se kod momaka da su baš hteli da dođemo do te jedne lopte da postignemo gol. Stvarno su dali sve, došle su te lopte, sa Pankovim i Dragovićem su mogle da završe u mreži. To bi bilo fenomenalno. Ali i dalje imamo isti cilj, proleće u Evropi. Zavisi od nas, imamo utakmicu kod kuće, idemo dalje", rekao strateg Zvezde.

Posle meča pojavila se izjava Miloša Degeneka, koji je preuzeo krivicu zbog dobijenog crvenog kartona.

"On je deo grupe. Ne možeš sam da izgubiš ili pobediš. Ne treba da se izvinjava. Treba da radimo. To je bio trenutak, doneo je odluku, da bih doneo drugačiju, ali ja nisam bio na terenu".

Stanković se potom osvrnuo i na stanje kondicionog trenera Zvezde Federika Panoćinija, koji je posle meča pogođen predmetom sa tribina, zbog čega je morao u bolnicu.

"Dobro je Federiko, pušten je kući. Bio je konzilijum lekara koji su odlučili da nema potrebe za operacijom. Kući je i biće na kućnom lečenju do daljnjeg".

Kratko je prokomentarisao i suđenje.

"Tri napadača su nam dobila žute na početku. Šta imam dalje da komentarišem. Odmah sam otišao u tunel da ne bih dobio tri ili četiri utakmice kazne. Ništa nisam rekao, videli su sve svi".

Sledi susret sa Vojvodinom u domaćem prvenstvu u nedelju od 16:45 u Novom Sadu.

"Očekujem pravu reakciju mojih momaka. Spremamo se, daćemo sve od sebe", zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Sport