Fudbal

Stanković čestitao igračima Zvezde: Fenomenalno, nisu gubili glavu

Komentari

Autor: Euronews

07/11/2021

-

19:01

Stanković čestitao igračima Zvezde: Fenomenalno, nisu gubili glavu
Stanković čestitao igračima Zvezde: Fenomenalno, nisu gubili glavu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan reakcijom tima posle minusa na poluvremenu u Novom Sadu. Vojvodina je u derbiju vodila 1:0, imala je i šansu da dotuče šampiona, ali se Crvena zvezda vratila u nastavku i uspela da preokretom dođe do trijumfa 2:1. 

Trener Dejan Stanković ističe da na poluvremenu nije bilo kritike, niti nekih grubih reči. Dogodile su se samo promene koje su donele rezultat.

"Neke izmene smo uradili na poluvremenu, dobili smo na energičnosti, trci, drugoj lopti. Promenili smo sistem, bilo je feneomenalno. Od meča do meča možemo da se adaptiramo, radimo na tome stalno. Može da se desi loših 15 minuta u prvom delu, ali nismo gubili glavu. I to mi je fenomenalno. Izvukli su igrači maksimum, nije bilo lako posle Evrope i svega što se izdešavalo. Hvala i navijačima na podršci", istakao je Dejan Stanković za TV Arena 1 Premium. 

 

 

Trener Novosađana Slavoljub Đorđević mogao je da bude ponosan na igru, a razočaran rezultatom jer je njegov tim bio egal sa šampionom.

"Bila je ovo jedna od boljih utalkmica u prvenstvu. Videli ste hrabru Vojvodinu koja je želela da pobedi. Kada igrate protiv Zvezde, koja ima najbolji tim u poslednjih 10 godina onda je teško, ali mogli smo da damo drugi gol za pobedu. Dozvolili smo da nam daju gol, pa onda i drugi. Zvezda je iskusna ekipa i kad dođe na svoje ima mnogo iskustva. Zalužili smo makar bod, hvala navijačima", rekao je trener Vojvodine.

Komentari (0)

Sport