Fudbal

Vladimir Jugović savetuje Dušana Vlahovića: Juventus je pravi klub za tebe

Komentari

Autor: Euronews

10/11/2021

-

10:25

Vladimir Jugović savetuje Dušana Vlahovića: Juventus je pravi klub za tebe
Dušan Vlahović u dresu Fiorentine - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dušan Vlahović je već mesecima centralna tema italijanskih sportskih medija. Prvo se iz dana u dan pisalo o tome da li će produžiti ugovor sa Fiorentinom, a kad su ti pregovori propali naširoko se priča o tome gde bi mogao da nastavi karijeru.

Za usluge reprezentativca Srbije zainteresovano je "pola Evrope", a klub iz Firence je odredio obeštećenje koje po nekim izvorima iznosi 60, a po nekima čak 80 miliona evra.

Taj novac ne mogu da plate baš svi klubovi u Evropi, a od onih koji mogu sa bivšim igračem Partizana se najviše povezuju Totenhem, Arsenal i Totenhem.

Engelski mediji pišu da se Vlahovićevi agenti ne javljaju na telefon čelnicima "tobdžija" i da su čak poručili kako njihov klijent može da igra samo u jednom londonskom klubu, jasno aludirajući na Totehem, a s druge strane, legendrani srpski fudbaler Vladimir Jugović savetuje Vlahovića da pređe u Juventus.

"Ukoliko bi me Vlahović pitao za savet odmah bih mu rekao da potpiše za Juventus. To je klub sa kojim sam osvojio Ligu šampiona, uvek je u mom srcu i mislim da je to prava sredina za njega. On je inteligentan momak, veoma je mlad, praktično još može da igra za mladu reprezentaciju i potrebno mu je mesto gde može pravilnoa da se razvija", rekao je Jugović za italijanske medije.

Komentari (0)

Sport