Fudbal

Trener Crvene zvezde zadovoljan trijumfom: Sjajna reakcija tima u od 15. minuta

Komentari

Autor: Euronews

21/11/2021

-

15:34

Trener Crvene zvezde zadovoljan trijumfom: Sjajna reakcija tima u od 15. minuta
Dejan Stanković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je posle primljenog gola ubedljivo pobedila Mladost 5:1. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković mogao je biti prezadovoljan igrom u dobrom delu meča i posebno rezultatom. Napravio je paralelu i sa prvim mečom ove sezone koji su njegovi puleni dobili 1:0, otkrio je i zašto je Marka Gobeljića zamenio u 17, a Rišaira Živkovića u 21. minutu.

"Namučili smo se u tom prvom meču, ali to je bio letnji period, mi smo bili u evropskim kvalifikacijama. Opet smo se kao u Inđiji slabo adaptirali na teren, rivala, primili smo gol. A, najviše mi se svidela reakcija, od 15. minuta smo hvatali konce. Gobeljiću je otišla zadnja loiža, Živković se nije adaptirao na meč, ništa ne zaneram, ali moraćemo sa njim da radimo na tome. Ben je ušao na teren fenomelano, Gajić takođe. Na poluvremenu smo par sitnica popravili, posebnu drugu loptu. Ona je jako važna kad se osvoji jer smo u kratkom vremenu dolazili iz nje do prednosti i pobedili", istakao je Dejan Stanković za TV Arena Premium.

Trener Mladosti Ivan Stefanović imao je mnogo muka sa igračkim kadrom, posebno u odbrani.

"Odlično smo ušli u meč s obzirom na okolnosti. Imali smo dva povređena štopera, poremećena je bila zadnja linija. Milošević se povredio na zagrevanju. Dobro smo odigrali prvo poluvreme, a da smo dali gol u 43. minutu možda bi bilo drugačije. Neke greške su odlučile, čestitam Zvezdi na pobedi, mi se okrećemo protivnicima koji su nama ravni", analizirao  je Stefanović.

Komentari (0)

Sport