Fudbal

Posle dva sata nema fudbala u Lionu: Paje pogođen flašom u glavu, meč se neće nastaviti

Komentari

Autor: Euronews

21/11/2021

-

22:50

Posle dva sata nema fudbala u Lionu: Paje pogođen flašom u glavu, meč se neće nastaviti
Dimitri Paje - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Derbi 14. kola Lige 1 u Lionu između "imenjaka" nije ni počeo a već su nastali problemi zbog izgreda navijača.  

U 4. minutu Dimitri Paje se spremao da izvede korner sa desne strane. U tom momentu sa tribina je poletela plastična flaša puna vode i pogodila kapitena Marseja u glavu, tačnije, u predelu uva. Prvotimac gostiju ostao je da leži na travi dok mu se ukazivala lekarska pomoć.

Sudija Rudi Buke potom je doneo odluku da se utakmica prekine. Napadač Marseja je ustao i sa saigračima otišao u svlačionicu. 

Iskusni napadač Olimpika Marseja je već imao incidente ove sezone za navijačima protivničkih timova. Na utakmici trećeg kola u Nici, ušao je u sukob sa pristalicama domaćina posle čega je takođe utakmica prekinuta i odigrana na neutralnom terenu. 

Prekid je trajao više od 120 minuta. Rečeno je da će se meč nastaviti, sudije i fudbaleri Liona su se zagrevali, ali se igrači MArselja nisu pojavili. Zatim su se svi vratili u svlačionicu. Tada je bilo jasno da se lopta neće viuše kotrljati travoim u Lionu i posle 20 minuta doneta je konačna odluka o prekidu meča.

Disciplinska kimisija FF Francuske će već sutra imati sastanak i doneti odluku o ovom meču. Prema propozicijama, vrlo lako se može dogodoti da Marselj dobije meč službenim rezultatom, ali i da se igra novi meč.

Komentari (0)

Sport